Hjemmeside Eksempel

ny kunstgressbane?

Vi er Norges eldste leverandør av godkjente kunstgressystemer for topp- og breddefotball.

Sport Surface

Gode produkter og godt vedlikehold forlenger levetiden til ditt kunstgress. Derfor sørger vi for en grundig prosess fra start til slutt.
Vi har fokus på kvalitet i alle våre produkter, godt vedlikehold som forlenger levetiden og resirkulering når kunstgresset skal byttes ut. 

366
installasjoner

20
år i bransjen

5
ansatte


Høyeste kredittrating

Produkter

Vi planlegger og tilrettelegger ditt anlegg for kunstgressbane. Vi installerte vår første kunstgressbane i 2004. Siden den gang har vi solgt og installert over 300 kunstgressbaner i hele Norge. 

I tillegg til å installere kunstgressbane, har vi også et stort utvalg av innfyll.  

Vedlikehold

Vedlikehold er viktig for å forlenge levetiden til kunstgresset. Ved jevnlig vedlikehold opprettholdes kvaliteten på underlaget og skaderisikoen forebygges. Vi utfører vedlikehold på over 100 baner årlig.

Lurer du på hvordan vi kan hjelpe ditt anlegg?

Slik er prosessen

På tide med nytt kunstgress? Vi sørger for en grundig installasjon som garanterer en bane med lang levetid. Vi gir klubben en komplett innføring i hvordan banen installeres og bør vedlikeholdes, slik at et godt eierskap til det nye anlegget etableres.
Start video

Kundeomtaler

Feda Idrettslag fikk levert kunstgress fra Sport Surface til nærmiljøanlegg/kunstgressbane i 2013. Helt fra første kontakt fikk vi opplevelsen av at dette var en profesjonell aktør med stor fagkunnskap og fokus på det beste for kunden. Etter å ha sjekket flere leverandører fikk vi en bra pris fra Sport Surface kombinert med god veiledning underveis og god oppfølging etterpå.
Svein Hansen
Prosjektansvarlig og medlem hovedstyret / Feda Idrettslag

Våre samarbeidspartnere