Produkter

Kunstgress

Innfyll

Ole Førland

Daglig leder / Torvastad IL

Torvastad Idrettslag åpnet sin kunstgressbane oktober 2004 levert av Sport Surface. Vedlikeholdet har vært børsting minst en gang i uken og i tillegg harving en gang i måneden.

Banen er i bruk året igjennom, og vi har aldri hatt problemer med kunstgresset. Den vil fungere ypperlig i enda mange år.

Arnfinn Dahl

Daglig Leder / Vigrestad IK

SUVEREN KVALITET!
Vigrestad Idrettsklubb takker Sport Surface for leveranse av nytt stadionanlegg med både kunstgressbane og treningsfelt med 5-er og 7-erbane. Dette er klubbens andre kunstgressbane. Den første sto ferdig i 2011, også da med Sport Surface som en meget solid leverandør. Firmaet har særdeles dyktige folk med i teamet, og alt av logistikk og montering har gått på skinner fra dag 1. I tillegg har leverandøren vist seg meget fleksibel og imøtekommende ved alle våre henvendelser. Det er en solid styrke, all den tid de har mange kunstgressbaner å legge under hektiske sommermåneder.

Årlig service blir godt ivaretatt av Sport Surface, og i tillegg har vi fått kjappe svar og god service på alle våre spørsmål underveis. At vi i tillegg fikk være med ned til leverandørens fabrikk i Italia, gjorde oss enda mer sikker på at vi hadde valgt den beste kvaliteten. I så måte gjør det heller ingen ting at det samme kunstgresset er en del av matta på Santiago
Bernabeu i Madrid.

Svein Hansen

Prosjektansvarlig og medlem hovedstyret / Feda Idrettslag

Feda Idrettslag fikk levert kunstgress fra Sport Surface til nærmiljøanlegg/kunstgressbane i 2013. Helt fra første kontakt fikk vi opplevelsen av at dette var en profesjonell aktør med stor fagkunnskap og fokus på det beste for kunden. Etter å ha sjekket flere leverandører fikk vi en bra pris fra Sport Surface kombinert med god veiledning underveis og god oppfølging etterpå.

Vi var selvfølgelig opptatt av en fornuftig pris på leveransen, men vi var også veldig opptatt av at vi fikk god veiledning og oppfølging i prosessen underveis og god oppfølging i årene etter at kunstgressbanen er tatt i bruk. Dette siste er vi spesielt godt fornøyd med. Sport Surface kommer innom oss hvert år og har vedlikehold, vurdering og veiledning på bruk av kunstgressanlegget. Vi ser andre lokale aktører som ikke har den samme oppfølging der kunstgressbanene blir av dårlig kvalitet mye fortere, og godt vedlikehold i etterkant var et viktigere argument for oss enn nødvendigvis å presse de siste kronene ut av prisen på  kunstgresset.