Miljø

Vi tar miljøutfordringene på alvor og ønsker å være en ansvarlig leverandør. Vi kan derfor levere miljøvennlig, 100 % resirkulerbart kunstgress og kunstgress uten innfyll.

EcoNext – en bærekraftig innovasjon, både for miljøet og sporten

Som eneste leverandør i Norge, leverer vi kunstgress med EcoNext-backing. EcoNext er en eksklusiv teknologi som gjelder for alle våre kunstgress fra Limonta Sport. Det revolusjonerer helt konseptet av livssyklusen til kunstgress. Kunstgresset og backingen er 100 % resirkulerbar, da dette er laget i samme type plastmateriale. Kunstgress med Econext-backing drenerer bedre enn tradisjonell backing som er laget av PU eller latex, da den ikke har dreneringshull.

Organisk innfyll

Geo Plus er naturlig innfyll for kunstgress, fullstendig resirkulerbart og karbonnøytralt.Geo Plus består av en blanding av organisk plantemateriale som har vært brukt som innfyll i over 10 år i forskjellige land i Europa.

Resultatet er det første 100 % naturlige og biologisk nedbrytbare innfyllet. Dette eliminerer deponering, da det er et fullstendig resirkulerbart produkt.

Kunstgress uten innfyll (4G)

Kunstgress uten innfyll er sydd med tettere fibre i bunnen for at gresset ikke skal legge seg og for at det skal være mykt å spille på. Våre kunstgress uten innfyll er FIFA-godkjente.

Lavt fotavtrykk i produksjonen

Kunstgress og innfyll fra vår leverandør Limonta Sport blir produsert på et anlegg hvor minst 50 % av strømmen kommer fra solcellepanel. Som en FIFA-foretrukket produsent følges alle de etiske, miljømessige og sosiale prinsippene som finnes i World Federation Sporting Goods Industry (WFSGI) Code of Conduct.

Resirkulering

I samarbeid med Re-Match A/S i Danmark kan vi tilby resirkulering av kunstgresset. Dette er en mye mer miljøvennlig prosess enn forbrenning eller deponering av kunstgresset. Ved bruk av Re-Match sin patenterte teknologi blir 99 % resirkulert.

Ta kontakt

Leif Torvestad - Daglig leder Sport Surface AS

Leif Torvestad

Daglig leder / CEO
915 96 537