Sport SurfaceTjenesterSalg og rådgivning
Gode løsninger

Salg og rådgivning

Vår lange bransjeerfaring og tett samarbeid med klubber over hele landet gjør oss i stand til å finne den beste løsningen for din klubb.

Salg og rådgivning kunstgress og hybridgress

Vi spiller på lag med klubben din

Salgssjef Leif Andre Torvestad har utdannelse fra Høgskolen i Telemark med Bachelor i Sports Management. Han er grunder og salgsansvarlig i selskapet. Leif har jobbet med kunstgress siden han var ferdigutdannet i 2002. Har dere planer om kunstgressbane, så ta kontakt med Leif. Etter over 20år i bransjen har han vært borti det meste og har et svar på de fleste spørsmål.

Daglig Leder Trond T. Kolnes startet i selskapet i mai 2017 og er utdannet siviløkonom fra Høgskolen i Agder. Han har variert arbeidsbakgrunn blant annet fra klesbransjen, avfallsbransjen og er tidligere grunder i kunstgressbransjen.

Eivind Furlund begynte i Sport Surface august 2022. Han har en variert bakgrunn fra kunstgress og lekeplassbransjen. Eivind har vært involvert med kunstgress siden 2009 både som montør og selger og kjenner derfor produktene godt.

Ta kontakt for spørsmål og rådgivning om kunstgress

Flere tjenester

Reprasjon og vedlikehold av kunstgress
Forleng levetiden

Vedlikehold og reperasjon

Vi utfører vedlikehold både på baner vi har installert selv, og baner som er installert av andre enn oss.
Les mer →
Resirkulering av kunstgressbaner
rehabilitering og resirkulering

Rehabilitering av kunstgressbaner

Vi hjelper deg med rehabilitering og resirkulering av gamle kunstgressbaner, og sørger for at gammelt kunstgress og innfyll blir håndtert på en ansvarlig måte.
Les mer →

Ta kontakt for spørsmål og rådgivning om kunstgress