Sport SurfaceKunstgressDuo shape
Kunstgress med innfyll

Duo Shape

DUO SHAPE er et innovativt kunstgress som oppnår den perfekte kombinasjonen av styrke og spenstighet. Duo Shape er spesielt utviklet for å forbedre levetiden og kvaliteten på kunstgresset og består av to ulike typer fiber, som hver har sin funksjon.

Duoshape kunstgress

Ekstraordinær prestasjon

Duo Shape er spesielt utviklet for å forbedre levetiden og spillegenskapene på kunstgresset. Duo Shape er et kombinasjonsgress som benytter seg av to forskjellige fiberteknologier. Duo Shape etterligner naturgress og blandingen mellom nye og eldre gressfiber.  Duo Shape består av to ulike typer gressfiber, som hver har sin funksjon. De lyse gresstråene er tykkere og hardføre, akkurat som det naturlige yngre gresset, mens de mørke fiberne er tynnere og mykere nettopp slik de eldre, naturlige gressfiberene vil være.  Gressfiberne har riflet overflate. Den riflede overflaten reduserer slitasje på gressfiberne og gir lengre holdbarhet på kunstgresset. En annen fordel med den riflede overflaten er at den bryter sollyset, det gir en mer dempet og behagelig farge uten gjenskinn.

Profil Duo Shape kunstgress

Varighet og komfort for spillerne

Polymeren som brukes, sikrer høy motstand mot slitasje og er myk for uovertruffen komfort og sikkerhet for spillerne.

  • Spesiell form
  • Innovativ polymer
  • To farger: lime for det tykkere og mer motstandsdyktige fiberet som simulerer det naturlige, yngre gresset + mørkegrønn for det tynnere fiberet som simulerer det naturlige, eldre gresset
  • Riflet overflate for å redusere lysets refleksjon (matt effekt)
  • Diamantformet fiber med tykkere senter
  • Utmerket ballrull og -sprett
  • Fibrenes spesielle riflete overflate reduserer slitasje og lysbrytning markant og sikrer gode spillemessige egenskaper.  Kunstgresset forblir perfekt og uten skader etter mange runder med stresstest, og firedobler nåværende standard som er satt av industrien.

Ta kontakt for spørsmål og rådgivning om kunstgress

Flere alternativer

Diamond kunstgress
Allsidig og slitesterkt

Diamond

Diamond er et kunstgress utviklet for å tåle lang og hard bruk, og har et bredt spekter av bruksområder.
Les mer →
Sportisca revolution, kunstgress uten innfyll
Uten infyll

Sportisca Revolution

Den innovative Sportisca Revolution er den nye generasjonen kunstgress. Uten innfyll kan du være trygg på at du har valgt det mest bærekraftige produktet.
Les mer →
Duoshape kunstgress
Ekstraordinær prestasjon

Duo shape

Et innovativt kunstgress som oppnår den perfekte kombinasjonen av styrke og spenstighet. Duo Shape er spesielt utviklet for å forbedre levetiden på kunstgresset.
Les mer →

Ta kontakt for spørsmål og rådgivning om kunstgress