Sport SurfaceInnfyllPineFill
Miljøvennlig alternativ

PineFill

PineFill er et nytt biologisk nedbrytbart innfyll fra Limonta Sport. Innfyllet er laget av pinjekongler, byr på en rekke prestasjonsfremmende egenskaper, og tilfrestiller nye EU-krav til innfyll.

Innfyll av pinjekongler

Vi er stolte av å kunne tilby PineFill i Norge. PineFill er et nyutviklet innfyll fra Limonta Sport, og tilhører en ny generasjon av naturlig innfyll med forbedrede egenskaper. Pinefill gir deg en bane som oppfyller FIFAs krav til både Quality og Quality Pro. Innfyllet kombinerer stabilitet og mykhet på en uovertruffen måte.

PineFill er laget pinjekongler, et restmateriale fra produksjon av pinjekjerner. Pinjekongler har en rekke egenskaper som gjør det spesielt godt egnet som innfyll.  Pinefill er elastisk, slitesterkt og har en struktur som gjør det sitter godt i banen med liten splasheffekt. I praksis betyr dette et innfyll som er mykt å spille på, varer lenge og holder seg på plass med redusert behov for vedlikehold og etterfylling.

En av de største fordelene med Pinefill er at de tar opp lite vann sammenlignet med andre typer tre-innfyll. Pinefill har en høy egenvekt og flyter ikke opp ved regnvær og de gode drenerende egenskapene sørger for at vannet forsvinner raskt fra overflaten. Pinefill beholder sine egenskaper også ved lavere temperaturer. Dette gjør PineFill er et velegnet innfyll for helårsbruk.

Tilfrestiller EU-krav

Pinefill er et 100% naturlig produkt , er biologisk nedbrytbart og oppfyller alle kravene til de nye EU-reglene for innfyll. PineFill fra Limonta er et resultat av over 2 års forskning og utvikling. Limonta Sport har tatt patent på PineFill.

Fordeler med PineFill

Topp spillegenskaper

Mindre skrubbsår
Flyter ikke opp
Naturmateriale
Mindre vedlikehold
Redusert Splash
Spillbar i kulden
Lavt vannopptak

Ta kontakt for spørsmål og rådgivning om innfyll

Flere alternativer

Geo plus miljøvenlig innfyll for kunstgressbaner
Miljøvennlig innfyll

Geo Plus

Geo Plus er et naturlig og miljøvennlig innfyll til kunstgress, og dette er resirkulerbart og karbonnøytralt.
Les mer →
TP innfyll for kunstgressbaner
Termoplast

TP

TP er et innfyll for høy ytelse på kunstgressbaner, laget av termoplastiske SEBS-polymerer med unik form og struktur.
Les mer →
X-tre innfyll for kunstgressbaner
Innkapslet granulat

X-tre

X-Tre er et eksklusivt utviklet innfyll bestående av PU-belagt, tredimensjonalt gummigranulat.
Les mer →

Ta kontakt for spørsmål og rådgivning om innfyll