Sport SurfaceKunstgressDiamond
Høy slitasjestyrke

Diamond

Hvis høy motstandsdyktighet og slitasjestyrke er av viktighet, er Diamond kunstgress det naturlige valget. Dette kunstgresset er utviklet for å tåle lang og hard bruk, og har et bredt spekter av bruksområder.

Diamond kunstgress

Kunstgress med høy slitasjestyrke

Diamond 2 er et kunstgress som har vært med oss i mange år. Dette er det beste alternativet for deg som er opptatt av å få mest mulig kunstgress for pengene.  Diamond2 dekker et stort mangfold av bruksområder. Diamond 2 passer like godt til skoler, som fotballanlegg. Med en enorm slitestyrke, vil det tåle jevnlig og hard bruk over tid.

Diamond2 fiberen er har fasong som etterligner en diamant. Fiberen har en tykkelse på hele 370 micron og den er designet for områder med høy bruksfrekvens. Diamond-gresset består av to forskjellige grønnfarger for å bedre etterligne naturgress.

Diamond kunstgress

Ta kontakt for spørsmål og rådgivning om kunstgress

Flere alternativer

Heroshape kunstgress
Eksklusiv utforming for topp ytelse

Heroshape

Heroshape gir deg en overflate med suveren ytelse, den revolusjonerende garngeometrien garanterer høy motstandsdyktighet og gir et utmerket visuelt banedekke.
Les mer →
Sportisca revolution, kunstgress uten innfyll
Uten infyll

Sportisca Revolution

Den innovative Sportisca Revolution er den nye generasjonen kunstgress. Uten innfyll kan du være trygg på at du har valgt det mest bærekraftige produktet.
Les mer →
Duoshape kunstgress
Ekstraordinær prestasjon

Duo shape

Et innovativt kunstgress som oppnår den perfekte kombinasjonen av styrke og spenstighet. Duo Shape er spesielt utviklet for å forbedre levetiden på kunstgresset.
Les mer →

Ta kontakt for spørsmål og rådgivning om kunstgress