Sport SurfaceKunstgressLimonta 4G Pro
Miljøvennlig alternativ

Limonta 4G Pro

4G Pro er et nytt kunstgress fra Limonta Sport, utviklet for å tilfredstille miljømessige hensyn. Dette kunstgresset ikke krever granulat, men benytter kun sand som innfyll, noe som forhindrer spredning av mikroplast.

Kunstgress med sand

4G Pro er et tett kunstgress som ikke krever innfyll av annet enn stabiliserende sand. Det tette gresset består av en blanding mellom teksturerte fiber (krøllfiber) og monofiber.  Monofiberen er 370micron tykk og har en sterk diamant fasong. Den teksturerte fiberen har en oval form og en tykkelse på 155 micron. Det gir et tett og mykt kunstgress perfekt tilpasset breddeidrett. Limonta 4G Pro oppfyller alle krav til spillemidler og har Nordisk Sertifikat.  Gresset er sydd med 100% polyethylene fiber som kan resirkuleres etter endt bruk.

Ta kontakt for spørsmål og rådgivning om kunstgress

Flere alternativer

Heroshape kunstgress
Eksklusiv utforming for topp ytelse

Heroshape

Heroshape gir deg en overflate med suveren ytelse, den revolusjonerende garngeometrien garanterer høy motstandsdyktighet og gir et utmerket visuelt banedekke.
Les mer →
Sportisca revolution, kunstgress uten innfyll
Uten infyll

Sportisca Revolution

Den innovative Sportisca Revolution er den nye generasjonen kunstgress. Uten innfyll kan du være trygg på at du har valgt det mest bærekraftige produktet.
Les mer →
Duoshape kunstgress
Ekstraordinær prestasjon

Duo shape

Et innovativt kunstgress som oppnår den perfekte kombinasjonen av styrke og spenstighet. Duo Shape er spesielt utviklet for å forbedre levetiden på kunstgresset.
Les mer →

Ta kontakt for spørsmål og rådgivning om kunstgress