Sport SurfaceKunstgressSportisca Revolution
Kunstgress uten innfyll

Sportisca Revolution

Det innovative kunstgresset Sportisca Revolution er den nye generasjonen kunstgress –  dette kunstgresset gir optimal spilleropplevelse helt uten innfyll og grenulat.

Sportisca revolution, kunstgress uten innfyll

Kunstgress uten innfyll

Sportisca i Sveits er vår leverandør av innfyllsfritt kunstgress. De har tatt frem en rekke produkter som ikke krever innfyll av hverken sand eller granulat av gummi. Deres premium produkt er Sportisca Revolution.

Et sentralt element i Sportisca Revolution er HCSS, et nyutviklet fibersystem. HCSS står for ‘Hard Core – Soft Shell’ og hvert fiber består av 5 Polyamid-kjerner som er omkranset av et mykt skall. Polyamid er tre ganger sterkere enn tradisjonell kunstgressfiber. Denne geniale kombinasjonen gir Sportisca Revolution mange fordeler.

Sportica kunstgress uten innfyll

Holdbarhet

De sterke kjernefibrene i HCSS-systemet har en evne til å gå veldig raskt tilbake til sin opprinnelige form. Det gjør at gresset og banen beholder de gode spilleegenskapene i lang tid. Takket være kvaliteten og den lange levetiden på kunstgresset kan du være trygg på at du har valgt det mest bærekraftige produktet.

Konsistente spilleforhold

Kvaliteten på egenskapene til Sportisca Revolution endres minimalt fra ett vedlikeholdsintervall til det neste. Det øker dermed den praktiske bruken og utvider dette med mange sesonger sammenlignet med tradisjonelle produkter.

En autentisk spilleropplevelse

Både profesjonelle og amatører vil være like fornøyde med Sportisca Revolution – selv etter mange års bruk.

Ta kontakt for spørsmål og rådgivning om kunstgress uten innfyll

Flere alternativer

Diamond kunstgress
Allsidig og slitesterkt

Diamond

Diamond er et kunstgress utviklet for å tåle lang og hard bruk, og har et bredt spekter av bruksområder.
Les mer →
Heroshape kunstgress
Eksklusiv utforming for topp ytelse

Heroshape

Heroshape gir deg en overflate med suveren ytelse, den revolusjonerende garngeometrien garanterer høy motstandsdyktighet og gir et utmerket visuelt banedekke.
Les mer →
Duoshape kunstgress
Ekstraordinær prestasjon

Duo shape

Et innovativt kunstgress som oppnår den perfekte kombinasjonen av styrke og spenstighet. Duo Shape er spesielt utviklet for å forbedre levetiden på kunstgresset.
Les mer →

Ta kontakt for spørsmål og rådgivning om kunstgress uten innfyll