Sport SurfaceKunstgressHeroshape
Kunstgress med innfyll

Heroshape

HEROSHAPE er et kunstgress med en revolusjonerende fasong som garanterer høy motstandsdyktighet mot slitasje og et nydelig utseende.

Heroshape kunstgress

Eksklusiv utforming for topp ytelse

Heroshape er spydspissen til Limonta. Her har all erfaring og kunnskap gått med til å utvikle en helt ny fasong på fiberen. HeroShape har blitt tested av laboratorier i henhold til de siste kravene fra FIFA og WorldRugby, med svært suksessfulle resultater hva ytelse og holdbarhet angår.

Heroshape gir deg en kunstgressbane med suverene spillegenskaper, og som passerer med glans de seneste krav til holdbarhet som spesifisert av FIFA.

HeroShape er også godkjent i henhold til internasjonale protokoller; FIFA, WR, NORDIC, GAA, EN 15330, EN 71-3, EN 13501-1, DIN 18035.

Profil Duo Shape kunstgress

Ta kontakt for spørsmål og rådgivning om kunstgress

Flere alternativer

Diamond kunstgress
Allsidig og slitesterkt

Diamond

Diamond er et kunstgress utviklet for å tåle lang og hard bruk, og har et bredt spekter av bruksområder.
Les mer →
Sportisca revolution, kunstgress uten innfyll
Uten infyll

Sportisca Revolution

Den innovative Sportisca Revolution er den nye generasjonen kunstgress. Uten innfyll kan du være trygg på at du har valgt det mest bærekraftige produktet.
Les mer →
Duoshape kunstgress
Ekstraordinær prestasjon

Duo shape

Et innovativt kunstgress som oppnår den perfekte kombinasjonen av styrke og spenstighet. Duo Shape er spesielt utviklet for å forbedre levetiden på kunstgresset.
Les mer →

Ta kontakt for spørsmål og rådgivning om kunstgress