Geo Plus

Geo Plus

Biobasert og biologisk nedbrytbart

Innfyllet uten økologisk fotavtrykk

Geo Plus er et naturlig innfyll til kunstgress, og dette er resirkulerbart og karbonnøytralt. Innfyllet består av en blanding av kokosnøttfiber og kork.

Innfyllet er 100 % naturlig og biologisk nedbrytbart. Vi kan tilby kunstgressystemer som har FIFA Quality Pro og FIFA Quality godkjenning med Geo Plus som innfyll.

Miljødiretoratet sin forskrift for håndtering av gummitranulat  gjelder innfyll der det brukes plastholdig, løst fyllmateriale (alle former for plast). Geo Plus inneholder ingen form for plast. Ved bruk av Geo Plus som innfyll vil en ikke rammes av forskriften.

100% biologisk nedbrytning i jord uten å påvirke miljøet i henhold til den europeiske standarden, EN13432 og EN14995 om komposterbarhet (sertifikat: TA8032004834).

Geo, som består av 100% fornybare råvarer, oppnår BIOBASED-etiketten med 4 stjerner, den maksimale hastigheten, i henhold til den europeiske standarden EN16640 (sertifikat: TA8072004864).

Innfyllet er 100% naturlig og biologisk nedbrytbart. Det har vært brukt på over 400 baner, og av store sportsklubber som Spartak Moskva, Ajax og Cesena. Vi kan tilby kunstgressystemer som har FIFA Quality Pro godkjenning med Geo Plus som innfyll.

Ingen deponerings-kostnader

Optimal støtdemping

Overlegen stabilitet

Minimum splasheffekt

Ingen overoppheting

Bærekraftig

Luktfri

Utmerket UV-motstand

Referanser – Geo Plus 

Referansestudier Geo Plus

Spartak Moskva

AS Cesena

Ajax

"Mye bedre spillegenskaper."

Mandalskameratene er godt fornøyde med valget av geoinnfyll til sin nye kunstgressbane. Miljøprofilen og spillegenskapene er bedre enn for gummingranulat
Olav Sveindal
FK Mandalskameratene

"Fortsatt gode tilbakemeldinger etter nesten 10 år!"

Etne kommune er svært fornøyd med kunstgressbanen, vi er glade for at vi valgte GEO Plus som innfyll. Banen er fra 2011, og vi får fortsatt tilbakemeldinger fra brukere om at dekket har svært gode spilleegenskaper.
Kristin Hagland
Leder Drift og Vedlikehold / Etne Kommune

"Flott underlag, vi er veldig fornøyde."

Vår tilbakemelding på det nye dekket er utelukkende positivt, så lenge. Vi opplever at underlaget både håndterer solskinnsdager og regnvær på en god måte, ikke minst at den kan benyttes av alle alderskull uten skaderisiko (glatt underlag osv).

Flott underlag, vi er veldig fornøyde!
Christoffer Honningsvåg
Leder Fotballstyret / Kråkerøy IL

"Alt gikk på skinner!"

Vi er veldig godt fornøyd med det samarbeidet og servicen vi har fått av Sport Surface både før, under og etter utførelsen av arbeidet. Alt gikk på skinner i anleggsperioden. Kunstgresset fungerer glimrende. Spillerne er fornøyd og uttaler at det er mykere å løpe på og at ballen oppfører seg mere likt som på naturgress.
Kolbjørn Fuglås
Prosjektansvarlig Orkdal IL

Sikrer gode spillmessige egenskaper

Gode produkter og godt vedlikehold forlenger levetiden til ditt kunstgress. Derfor sørger vi for en grundig prosess fra start til slutt – fra installasjon, rehabilitering, vedlikehold, helt til kunstgresset skal byttes ut.​

Ett innfyll som er velprøvd

Geo Plus er et produkt som har vært brukt som innfyll på 400 baner. Produktet har vært på markedet i snart 15 år. Spartak MoskvaAjax og Cesena er blant annet klubber som har dette som innfyll. Vi har installert flere baner i Norge hvor Geo Plus er brukt som innfyll. Den første var i Etne i 2011. 

Vi hjelper deg gjerne

Vi har lang erfaring og mye kunnskap som kan gi deg en bedre bane og øke spillegleden for dine medlemmer. Ta kontakt med oss i dag for å høre hvordan vi kan hjelpe deg med din kunstgressbane.